RC Kongen, Banebørstedag og Årsmøde i DH0MS.

4 mand fra SMKS og SVJMJK mødtes hos RC Kongen i Søndersø. Efter et kort besøg i forretningen - de har en reol med skuffende lidt modeltog ellers er det fjernstyring der præger forretningen. Medens vi var forbi afholdtes der et større stævne med fjernstyrede biler.

En reol med lidt Heljan og Hobbytrade det var alt!

Lidt nostalgi, bygget af SVJMJK for mange år siden.

Udenfor blev der kørt om kap i flere klasser.

Der var også en pavillon hvor modellerne klargjordes.

Vi kørte videre til Næstved, hvor NMJK holdt deres årlige Banebørstedag. Her var der flere salgsstande ude ved P-pladsen. I kantinen og i en lang gang der fører hen til trappen ned til de hellige haller var der yderligere stande.Der var også et arbejdende værksted, hvor der blev bygget huse.

I gangen solgte Epoke Per spændene småting.

Jernbanebøger

DF Modeltog

Hobbytrade

Freja Modeltog
Der var således nok at bruge penge på.
Klubbens anlæg befinder sig i sikringsrummene i kælderen. Der er tale om et flot anlæg, der selvfølgelig ikke er færdigbygget. Mere se link.Helsingør
Lille persontog passerer Munkebakken Trinbræt.

Næstved Station.Sjov lille detalje på Næstved Station.Der blev fotograferet på livet løs.Efter besøget i Næstved kørte vi langt ud på landet. 15 køer - ikke malke - 4 heste og 3 harer senere nåede vi frem til vores mål - Ørslev, hvor vores vært bor et stenkast fra stationen. Her spiste vi grillmad og islagkager. Hvorefter vi afholdt vores 1. uofficielle Årsmøde i Dansk H0-Modul Samkørsel.
Her drøftede vi mange forskellige emner.
Vi begyndte med det problemer der følger af, at flere klubber har meldt sig ud af unionen. Vi bliver altså nødt til at fortsætte vores samkørsler udenfor DMJU regi.
Der blev også talt om byggekonkurrencer, med bedømmelse af "rigtige dommere" i modsætning til dioramakonkurrencens publikumsafstemning.
Og så var der Banetjenestens, På Sporets, Frejas m.fl vognbyggesæt og ombygningssæt der blev fremvist/diskutteret.
Det hele sluttede med nostalgiske minder fra dengang der var årsmøde/udstilling i Odense/Fredericia/Valby/Svinninge/Varde osv. hvor !!!Og tilsidst var der islagkager.
.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar