Felderbanen, Banebørstedag og en tradition på vej !!!

Jan og Flemming kørte fra klubhuset kl. 8.00 lørdag. Målet var Banebørstedagen hos Næstved Modeljernbaneklub. Undervejs var vi lige et smut inde hos Felderbanen, hvor HK (Heljan) Models model af  VLTJs Lynette og den nye bog DSB personvogne fra A - F endte i Flemmings kurv.
Fra Bramdrupdam til Næstved forløb kørslen gnidningsfrit - Det var kun Storebælts nye nummerpladeskanner (fungerer hurtig og gnidningsfrit) der gav lidt variation på den efterhånden traditionelle tur.
Vel fremme i Næstved, var vi først en tur rundt hos "bagagerumskræmmerne". Der var mange ting til salg, dog mest gl. Lima og Märklin.

Inde på skolen Kørte børnetoget i cafeteriet, hvor et par klubmedlemmer solgte gamle numre af Lokomotivet og Lokomotivets særskrifter samt brugt materiel.


I gangen fra Cafeteriet til kældertrappen havde Banebøger, DWA, Freja, DF modeltog og Epokemodeller små stande.

DWA - Hobbytrade

 Hobbytrade lazerskårne småhuse


Banebøger

Herefter kom trappen ned til de hellige haller. I opholdsrummet var der opstillet et par vitriner med materiel og små dioramaer.På en stor skærm vistes en førerrumsvideo fra anlægget.

I det næste rum har klubben værksted.

Værkstedet og anlægget befinder sig i 2 rum hvor en del af væggen og dørene er fjernet.
Herunder en billedserie fra anlægget.


HelsingørNæstvedPræstø


Vordingborg

Næstved - remise

Næstved


Stevnsfortet???

Efter godt 4 timer i Næstved kørte vi langt ud på det sjællandske bondeland for at fortsætte med det næste punkt på programmet - GRILLFEST.Sidste års Narrehat blev byttet med en Safarihat.


Vi vender stærkt tilbage i 2019 - håber på bedre fremmøde til sidste del af arrangementet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar